Facebook square blue small logo_0914c badge64_64

Bethany Kitchen Remodel

proposed

before

With two school-aged children, the owners were at their wits end with the original kitchen, where the nook, dining room, and kitchen were divided with little storage and counter space, making working in the kitchen as a family nearly impossible. The kitchen, dining area, nook, and entry area were reconfigured with the walls between the kitchen and dining room removed.  This provides an open kitchen with island seating, plenty of counter space, and lots of storage, all of which were lacking in the original design. In addition to the open kitchen, a small bench and coat hook area next to the door to the garage makes arrival to the house easy.  A large pantry space and an adjacent desk make the kitchen more usable for everyone.  Walls were also removed between the dining room, entry, and living room which opens the entire house up. I don't think there's a better complement to receive than "This project changed my family's life!"  

arrow-right bethany_overall02_small