Facebook square blue small logo_0914c badge64_64

Cedar Mill Main Floor Remodel

proposed

before

The kitchen, family room, powder room, and laundry room were completely remodeled in this Cedar Mill project.  New windows were added to the kitchen for more natural light and a better view and connection to the backyard.  Rift sawn oak cabinetry replaced the existing cabinetry through-out,  providing cohesiveness with the existing oak woodwork that remained in other areas of the home, but in a more contemporary style. A new linear gas fireplace replaces the original wood stove. The cabinetry and fireplace surround provide a more comfortable and modern media center. The laundry room incorporates more durable finishes with a bench, coat storage, and ample room for cleaning up dogs after a rainy walk.

arrow-right kitchen02_small