Facebook square blue small logo_0914c badge64_64

after

Lake Oswego Kitchen Remodel

before

arrow-right stayer 01_small

As avid cooks and entertainers, the owners desired a brighter, more functional workspace that is both welcoming and open for entertaining. The new layout uses the existing angled exterior walls to full advantage by reorienting the focus of the kitchen towards the family room.  With the removal of the central pantry, the kitchen and family room become one large connected living space.  The nook is relocated to allow for additional work space and cabinetry within the kitchen. The full-height double ovens, refrigerator, and pantry are consolidated at the edge of the room adding to the openness of the space. A built-in buffet was added for additional storage and display area.  The combination of painted cabinetry and stained wood accents create a bright, airy feeling, while still related to the stained woodwork throughout the remainder of the house. While no structural changes were required, the modifications to the kitchen make a huge impact on the livability of the house.